Speciaal voor vrouwen: cursus ‘eerste hulp’ voor auto

1 Avondcursus over eerste hulp bij auto’s.

1340878876Afbeelding2 vrouw auto

Speciaal voor vrouwen die niet langer aan willen horen dat ze geen verstand van auto’s hebben. Meestal zijn het de mannen die even de oliepeil nakijken, koelvloeistof bijvullen, ruitensproeier vloeistof bijvullen of een lampje vervangen. Vrouwen denken vaak dat dat allemaal moeilijk is of vinden dat een ‘mannenklusje’. Nee dames, niet meer na deze korte (1 avond) cursus, dat kunnen jullie dan zelf.

Tijdens de cursus leer je niet alleen bepaalde kleine handelingen, zoals olie en koelvloeistof bijvullen. Maar ook gaan we aan de slag met uitleg van al die lampjes die kunnen gaan branden op het dash board. Je gaat een band wisselen aan een auto, een lampje verwisselen, leert waar de verschillende vloeistoffen in moeten en nog meer. Dit is een ‘doe’ cursus, dus geen uitgebreide theorie uit een boekje, maar direct in de praktijk uitoefenen. Harry Laning, hij is 1e monteur en APK-keurmeester en Monique zullen u deze avond begeleiden.

diploma's gehaald!                        IMG_4674

 

                                               

We beginnen de avond, onder het genot van een kleine ‘high tea’, met tekst en uitleg over wat er nog meer bij auto’s komt kijken. Daarna gaan we de werkvloer op, om diverse handelingen aan een auto te verrichten. Voor de vieze handen is er zeep aanwezig.  De groepen van max. 6 á 7 personen zijn bewust klein, zodat u voldoende tijd en de ruimte krijgt om het allemaal onder de knie te krijgen. U krijgt van ons een overall die avond, maar doe wel kleren aan die een vlekje mogen krijgen. De cursus kost €35,- per persoon. En aan het eind van de avond krijgt u ook nog een leuk gevulde goodie bag mee. (Scroll naar beneden voor een foto-impressie van deze cursus).

 

Op de volgende data worden de cursussen weer gegeven:

In het najaar 2019 gaan we weer van start met een reeks van deze cursussen.

Wij zijn druk bezig om voor alle aanmeldingen een passende data te vinden. 

Alleen op dinsdag 22 Oktober 2019 hebben wij nog plekken over. U kunt zich hiervoor nog opgeven. 

 

Heeft u zelf een groep van 5 tot max. 7  personen gevormd (bijv. vriendinnen, collega’s of samen met de buurvrouwen) kan u zelf een data bepalen. Als het maar op een maandag, dinsdag of donderdagavond is. De avond begint om 19.30 en het duurt tot +/- 22.15.     

Geef u op via info@autolaning.nl of meld u telefonisch aan 050-3051020 .

 

 Zo hoort het dus NIET!!  https://www.youtube.com/watch?v=C3DbdQ6yRjc

Wees slim EN SCHRIJF JE IN!!

Niet alle groepen stellen het op prijs om met de foto’s van de cursus op deze site of facebook geplaatst te worden.

Hier word uiteraard gehoor aan gegeven en word gerespecteerd. Dit word altijd vooraf besproken met onze cursisten.

 

Onze dochter (9 jaar) heeft ook meegedaan aan de cursus.

“Een kind kan de was doen” oftewel “Een kind kan een band wisselen”

 Hoe leuk is dat?

     467             416             466

 

Hieronder foto’s van de cursussen: