Over ons

Auto Laning is een autobedrijf met een veelzijdigheid aan diensten. Wilt u uw auto in vakkundige handen bij tijdens reparatie, onderhoud, APK keuring of één van onze andere diensten? Geniet dan van de kwaliteit van Auto Laning. U bent welkom in onze garages in Eelde en Peize.

Eerlijke en kundige service

Geschiedenis

Auto Laning is gestart op 8 maart 2014. Harry en Monique Laning runnen samen het bedrijf. Met ieder zijn eigen taken en werkzaamheden. Sinds oktober 2020 hebben wij een nieuwe vestiging geopend in Peize aan De Steiger 3 in Peize.

Onze locatie in Eelde heeft te weinig parkeergelegenheid en daarom gingen wij op zoek naar een locatie waar wij onze verkoopauto’s konden plaatsen. Dit hebben we nu verder uitgebreid met garage en autocleaning.

Op beide locaties kunt u nu terecht voor onderhoud, reparaties, banden wissel, airco-service, uitlijning, automaatbak spoelen en autocleaning. Beide bedrijven waar we erg trots op zijn en mede dankzij alle hulp van onze familie, vrienden en medewerkers, tot zo’n mooi resultaat hebben weten te maken. 

Veelzijdige monteurs

Wij hebben 4 monteurs en een autocleaner bij ons werken. Orlando, Roy en Sjef zijn 1e monteur en APK-meesters. Verder zijn ze gediplomeerd in verschillende specialiteiten in het vakgebied van auto’s. Zoals hybride en elektrische auto’s, trekhaken monteren, elektrische stortingen uitlezen, uitlijnen.

Rolf is in BBL-opleiding voor zijn diploma 1e monteur. Als hij deze diploma heeft gehaald wil ook hij zich gaan specialiseren op een van de vele vakgebieden in de autobranche. Wij als bedrijf stimuleren onze monteurs om verder hun kennis uit te breiden. Regelmatig gaan ze naar cursussen toe voor de ontwikkelingen en nieuwste technieken van auto’s.

Ricardo is onze autocleaner. Hij is Focwa gediplomeerd. Ook Ricardo houdt de nieuwste technieken bij op het gebied van autocleaning. Sinds de oprichting van Autocleaning Laning in 2018 is hij werkzaam bij ons. Ricardo is wisselend in Eelde en Peize te vinden.

 

Wij zijn trots dat we 5 leuke, gezellige en hardwerkende jongens aan het werk hebben.

Ons team

Harry Laning

Orlando

Sjef

Rolf

Ricardo

Roy

Opa Henk en Opa Jos

Monique Laning

Over ons bedrijf

Auto Laning in Eelde en Peize is een autobedrijf met een veelzijdigheid aan diensten. Wilt u uw auto in vakkundige handen tijdens reparatie, onderhoud, APK keuring of één van onze andere diensten? Geniet dan van de kwaliteit van Auto Laning.

Openingstijden

Ma t/m vrij: 8.00 uur tot 17.00 uur

Onze locaties 

Burg. J.G. Legroweg 64C, 9761 TD Eelde

De autogarage van Auto Laning Eelde is gelegen tegenover de ingang van Groningen Airport Eelde.

T: 050 - 305 1020
E: eelde@autolaning.nl

De Steiger 3, 9321 DG Peize

De autogarage van Auto Laning Peize is op het industrieterrein De Westerd aan de rand van het dorp.

T: 050 - 305 9900
E: peize@autolaning.nl