Over Ons

Ons team.

Vakbekwaam en gezellig.

auto-laning-bedrijfsfoto-8062

 

 

Auto Laning is gestart op 8 maart 2014. Na 20 jaar in dienst te zijn geweest bij een ander garagebedrijf, waar ik als stagiair ben begonnen, is de uitdaging om een eigen bedrijf te starten werkelijkheid geworden.

Gedurende mijn vorige baan ben ik doorgegroeid als 2e monteur, 1e monteur, APK-keurmeester. Tot slot heb ik op kantoor de administratie en planning van de garage verzorgd, waarbij ik werkzaamheden verrichtte voor het magazijn en klanten te woord stond.

Samen met mijn vrouw Monique, die de administratie en boekhouding bijhoudt, runnen we nu ons eigen bedrijf. Een bedrijf waar we erg trots op zijn en mede dankzij alle hulp van onze familie, tot zo’n mooi resultaat hebben weten te maken.

Inmiddels vergezellen Orlando en Roy ons team. Beiden zijn 1e monteur. In December 2017 heeft Orlando ook nog zijn APK papieren gehaald. Hun ambitie is om zich verder te specialiseren in de autobranche op het gebied van elektronica/storingen. Wij als bedrijf bieden ze deze kans om uit te groeien tot goede monteurs met veel kennis op dit vakgebied. Wij zijn trots dat we 2 leuke, gezellige en hardwerkende jongens aan het werk hebben.

 

harry_laning_buiten