Uw auto weer netjes schoon van binnen en buiten. Wij maken uw auto met behulp van stoom en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen weer heerlijk schoon. De binnen kant, het interieur, ziet er na een schoonmaakbehandeling door onze Focwa opgeleide autocleaner Ricardo, weer lekker schoon uit en ruikt heerlijk fris. Ook kunnen wij uw bekleding een schoonmaakbeurt geven. Heeft u vlekken in uw bekleding, geen probleem, wij maken uw autobekleding weer vlekvrij.

De buitenkant, het exterieur, gaan wij voor u wassen, poetsen, waxen of polijsten. Doffe plekken in de lak werken wij voor u weg. Uw autolak weer met een prachtige glans erop.

Wij hebben verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen. Deze pakketten kunnen wij ook naar uw wensen aanpassen. Neem telefonisch contact met ons op om te overleggen welke mogelijkheden er voor uw auto zijn. In de online planning kunt ook direct een afspraak bij ons maken.

Auto Laning Eelde

Burg. J.G. Legroweg 64
9761 TC Eelde

Plan uw bezoek
050 - 305 1020
eelde@autolaning.nl

Auto Laning Peize

Over ons bedrijf

Auto Laning in Eelde en Peize is een autobedrijf met een veelzijdigheid aan diensten. Wilt u uw auto in vakkundige handen tijdens reparatie, onderhoud, APK keuring of één van onze andere diensten? Geniet dan van de kwaliteit van Auto Laning.

Openingstijden

Ma t/m vrij: 8.00 uur tot 17.00 uur

Onze locaties 

Burg. J.G. Legroweg 64C, 9761 TD Eelde

De autogarage van Auto Laning Eelde is gelegen tegenover de ingang van Groningen Airport Eelde.

T: 050 - 305 1020
E: eelde@autolaning.nl

De Steiger 3, 9321 DG Peize

De autogarage van Auto Laning Peize is op het industrieterrein De Westerd aan de rand van het dorp.

T: 050 - 305 9900
E: peize@autolaning.nl