Airco service

Werkt de airco in uw auto niet of nauwelijks meer? Auto Laning repareert en onderhoud bestaande airconditioning systemen. Ook plaatsen wij nieuwe airco’s in voertuigen. Kies voor de snelle en vertrouwde airco service van Auto Laning in Eelde. 

  • Plan direct online of telefonisch een afspraak in
  • Bijvullen en recyclen van het koudemiddel
  • Plaatsen van nieuwe airconditioning systemen
  • Geen muffe luchtjes meer in uw aut0

Verminderde koelcapaciteit

Heeft uw airco kuren? Dit is goed mogelijk. Jaarlijks neemt het koudemiddel in uw airco gemiddeld met 8 – 10 procent af. Hierdoor neemt de koelcapaciteit van de airco af en bereikt u minder snel de gewenste temperatuur in uw auto. Vul in ieder geval iedere 4 jaar uw airconditioning bij een voorkom dat het vullingspercentage onder de 70% komt.

 

Airco Reiniging 

Bij ons bedrijf kunt u ook uw airco laten reinigen. Wij werken met Forté aircoreinigers.

Forté Air Conditioner Treatment is de meest effectieve auto aircoreiniger op de markt. Het product is verkrijgbaar in 2 geuren: Lemon en Apple. 

 

 

De voordelen van een aircoreiniging met Forté:

forte

•   Frisse en gezonde lucht!•   Verwijdering van bacteriën, gisten en schimmels.•   Een schone airco voorkomt allergische reacties.•   Ramen vrij van condens in de koudere periodes. •   Een veilig en comfortabel klimaat, voor u en uw gezin!

Laat het airconditioningsysteem jaarlijks reinigen met Forté Air
Conditioner Treatment voor een fris en gezond klimaat in uw auto!

  (“Door het aircosysteem jaarlijks te laten reinigen worden bacteriën, schimmels en gisten verwijderd en allergische reacties voorkomen, waardoor inzittenden kunnen genieten van een schone en frisse airco”, aldus Forté.)

 

Wettelijke goedkeuring Ctgb

Vanaf 2011 is het wettelijk verplicht om auto aircoreinigers te laten testen door het Ctgb (College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden).

Waarom wettelijke goedkeuring?

 Op de onderdelen van een airconditioning systeem groeien schimmels en bacteriën, waardoor vaak een muffe geur ontstaat, welke bovendien allergische reacties kan veroorzaken. Om dit tegen te gaan dient de airco te worden gereinigd met een middel dat de micro-organismen doodt. Dergelijke middelen zijn biociden. Deze bevatten een werkzame stof en moeten een goedkeuring hebben van het Ctgb.

Veilig in gebruik

De aircoreiniger van Forté is wettelijk getest en goedgekeurd voor het Ctgb (College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddel en biociden). De test heeft uitgewezen dat Forté Air Conditioner Treatment het meest effectieve product op de markt is, omdat het direct de bron aanpakt en de meest langdurige werking heeft. En niet onbelangrijk, het product is voor de werkplaats ook nog eens veilig in gebruik!